משמורת משותפת – איך עושים את זה נכון?
זה ברור שגם אתם, כמו כל הזוגות הנשואים האחרים שהקימו משפחה, מעולם לא חשבתם על האופציה של גירושין. גירושין זה תמיד עניין שמעציב ולא פשוט להתמודד איתו, אך מצד שני, זה חלק מהחיים של רבים מאיתנו. לכן, אם גם אתם עומדים היום בפתחו של צעד כזה, אתם בוודאי רוצים לדעת דבר או שניים על משמורת משותפת, להבין במה דברים אמורים ואיך עושים את זה נכון. המשמורת המשותפת על הילדים היא בדרך כלל הנקודה הכי רגישה שיש סביב הגירושין, אם כי במשפחות מסוימות גם חלוקת הממון היא עניין שיש סביבו ויכוחים רבים. לכן, אם גם אתם לא מצליחים להגיע להבנה תוך זמן קצר, כדאי להבין שזה טבעי וכי בסופו של דבר גם אתם, כמו כל זוג אחר, תמצאו את הדרך הנכונה לכם ובעיקר – לילדים.
איך קובעים את התנאים של משמורת משותפת
בדרך כלל כאשר מדברים על משמורת משותפת מדברים על חלוקה שהיא פחות או יותר שווה בין שני ההורים לגבי הזמן עם הילדים. עם זאת, חשוב להבין שתמיד בית המשפט יראה לנגד עיניו, לפני הכול, את טובת הילדים, וזה אומר שאם הוא יתרשם שלילד יותר טוב עם האבא, החלוקה במשמורת המשותפת על הילדים תהיה בהתאם. לכן כל אחד מהצדדים צריך לשכנע את בית המשפט מדוע אצלו לילדים יכול להיות טוב יותר, דבר שכמובן לא תמיד פשוט לעשות.
לאיזה עורך דין כדאי לכם לפנות?
חשוב להבין שאפילו אם מסתמן שאתם כן יכולים להתגרש ברוגע ובלי יותר מידי ויכוחים, כל אחד מכם עדיין צריך שיהיה לו עורך דין מקצועי שיעזור לו. זה נכון בין אם הסוגיה המרכזית היא המשמורת המשותפת על הילדים ובין אם הסוגיה היא סוגיית ממון. לכן כדאי לכם לפנות רק אל עו"ד:
- כמה שיותר מקצועי
- כזה שמציע זמינות רבית ללקוח
- אדיב ורציני
בצורה כזאת תוכלו להיות בטוחים שיש מי שנלחם את המלחמה שלכם בדרך למצב של משמורת משותפת ומגדיל את הסיכויים שזה אכן מה שיוסכם בסופו של דבר.
Comments
Comments are closed.